Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu, SC ASEL SA oferă clienţilor săi soluţii complete pentru ascensoare, lifturi şi instalaţii de ridicat.

SC ASEL SA a fost înfiinţată în anul 1994. De atunci până acum, firma, are sub întreţinere circa 90% din parcul de ascensoare din judeţul Dâmboviţa, dar şi ascensoare din regiunile limitrofe. Interesul companiei pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite a fost real, constant şi într-o continuă dezvoltare.

După anul 2001, societatea noastră a început să reînoiască ascensoarele contractate pentru întreţinere prin modernizări şi înlocuiri de lifturi. Aceste lucruri au fost posibile datorită unei bune colaborări cu clienţii noştri.

După anul 2005, SC ASEL SA a început montarea de ascensoare noi, reuşind să contracteze până în prezent zeci de ascensoare şi instalaţii de ridicat. Astfel, colaborând cu producători de renume din Europa, am reuşit să introducem pe piaţă instalaţii de ridicat viabile şi adaptate la cerinţele şi normele din prezent.

imagine 15Colectivul nostru este compus din personal de specialitate, calificat şi experimentat, care întotdeauna pune pe primul loc siguranţa.

Certificări SC ASEL SA:
Produsele şi serviciile oferite de SC ASEL să sunt conforme tuturor normelor interne şi internaţionale referitoare la proiectarea, montajul, funcţionarea şi întreţinerea ascensoarelor.