Ascensoare electrice cu camera maşiniiimagine 1Compania noastră vă pune la dispoziţie lifturi electrice de persoane şi lifturi eletrice de persoane şi materiale cu un înalt standard de calitate şi fiabilitate. SC ASEL să comercializează lifturi electrice fabricate conform normelor europene în vigoare ( E.N. 81.1; pr EN 81. A3; En 81.21). Sarcina maximă până la care se poate folosi acest tip de lifturi electrice este de 5000 kg. Lifturile sunt echipate cu motoare de ultimă generaţie.

Ascensoare electrice fără camera maşinii MRLimagine 2Ascensorul fără camera maşinii (MRL) este echipat cu motor sincron cu magneţi permanenţi fără reductor. Acest motor este rezultatul celor mai recente dezvoltări ale tehnologiei tracţiunii sincron disponibilă acum pe piaţa ascensoarelor. Acest ascensor a fost proiectat pentru sistemul de tracţiune indirectă 2:1. Ascensoarele MRL au sistemul de comandă amplasat o parte pe cabina liftului şi cea mai mare parte în panoul de comandă, care este amplasat în peretele lateral lângă uşile de palier la ultimul etaj. De asemenea, această tehnologie avansată ajută la economisirea spaţiului şi simplifică întreţinere.

Ascensoare hidraulice cu/fără camera maşiniiimagine 3ASEL vă oferă lifturile hidraulice care pot fi folosite pentru clădirile cu un număr redus de niveluri (P+5). Sunt uşor de întreţinut şi utilizat şi de aceea sunt printre produsele cele mai vândute în domeniu. Camera motorului poate fi amplasată la orice nivel în zona adiacentă puţului de lift. În situaţiile în care construcţia nu permite existenţa unei camere a motorului, acesta poate fi înlocuită cu un dulap metalic în care se află motorul şi punctul de comandă.